06/30-227-9097
info@kovacsifal.hu
Magyarország, Pápa, 8500, Árok utca 5.

Rituálius Zsidó Fürdő Építése


Kongregation Kehilath Yakov Pápa INC110 Penn str. Brooklyn New York city 11211-7810 USA megbízásából Pápa Petőfi Sándor u. 22. sz. . alatti ingatlanon lévő épület átalakításával kialakítandó fürdő épület generálkivitelezése. Hasznos alapterület: 173,57 m2

Az ingatlan Pápa belvárosában a Petőfi Sándor utcában található. Az ingatlan környezetében földszintes lakóházak találhatók, vegyes építészeti kialakítással, déli irányból a zsinagóga határolja. Az ingatlanon földszintes épület állt, melyben lakás , fürdő és használaton kívüli helyiségek voltak találhatók.
Az épület utcafrontján található lakás feltehetően eredeti kialakítású, az épület középső részében található fürdő az idők során átépítésekkel jött létre. A hátső szárny alaprajzán jól láthatók az átépítésekkel kialakított helyiségek.
Az épületrészen egy szakszerűtlenül kivitelezett tetőszerkezet állt, mely feltehetően 10-15 éve készült. A szakszerűtlen kivitelezés a tetőszerkezetből eredő terheket a meglévő falakra adja át, melyekből maradandó elváltozások keletkeztek.

Építtető az épület helyreállítását és a fürdőépületrész jelelegi igények szerinti átalakítására bízott meg minket.

Az átalakítás során az utcai rész megmaradó, az épület hátsó része elbontásra kerütl, és új épületszerkezettel került visszaépítésre, az eredeti alaprajzi méretekkel és tömeggel.

Az épület hagyományos építőanyagokkal és szerkezetekkel készült, tömegformálása és anyaghasználata révén jól illeszkedik környezetébe.

Építés éve: 2015-2016

© Kovacsi-Fal Kft. 2003 - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

OLDALTÉRKÉP

  • Szolgáltatásaink
  • Referenciák
  • Híreink
  • Kapcsolat
  • Cégünkről
  • Cookie Szabályzat