06/30-227-9097
info@kovacsifal.hu
Magyarország, Pápa, 8500, Árok utca 5.

Református Kollégium Gimnáziuma


A Református Gimnázium teljeskörű külső-belső felújítása. Hasznos alapterület: 3046,82 m2

Kivitelezés leírása:
 Külső és belső udvari homlokzatok teljes felújítása, lábazatok, homlokzati tagozatok helyreállítása, újrafestése, valamint a belső homlokzati párkánydeszkázatok javítása, cseréje. (ereszdeszka 243,77 m2, párkányhúzás 1258,35 fm, nútképzés 632 fm, homlokzat 2274,81 m2, lábazat 388,67m2)
 Teljes belső festés a faljavításokat, nyílászáró beépítéseket, belső lambériák bontását követően (vékonyvakolások a bontott felület alatt) 10650,37 m2
 Külső nyílászárócserék a konszignáció alapján, részleges belső nyílászárócsere, restaurálása a tervlapok szerint. A homlokzati nyílászárók cseréjénél a faltestek javítása a beépítést megelőzően. (az épület néhány részén már történt nyílászárócsere) A belső nyílászárók esetén túlnyomó részt restaurálási munkákat kell elvégezni a felületek visszaszedésével a szerkezetig, majd a felületjavítás után az újramázolásokat elvégezni. (belső 573,69 m2, külső 282,20 m2)
 Teljes fűtéskorszerűsítés, lásd gépészeti tervek. (kazánház áthelyezés a padlástérbe, új csőhálózat kiépítése, thermoszelepek és új radiátorok beépítése új kazánnal. A víz (meleg víz) szennyvízhálózat nem kerül átépítésre, viszont a gépészeti szerelvényezés, csővezetékek faláttörésénél is el kell végezni a faljavítási munkákat.
 Teljesen új villamoshálózat épül, új vezetékrendszerrel, lámpatestekkel, aljzatokkal, kapcsolószekrényekkel, a falba süllyesztve védőcsövekben, a faljavítási munkákat itt is el kell végezni. A díszterem fali világításának lecserélése „kiállítás világításra”.
 a teljes informatika és gyengeáram hálózat kiépítése, védőcsöves vezetékezés a falban.
A közlekedő felületeken teljes padlóburkolat csere a meglévő burkolat visszabontásával, új aljzatkészítéssel. (vizesblokkok változatlan formában, a rekonstrukció azokat nem érinti) 1150,25 m2
 Termek, irodák padlóburkolatának kialakítása a meglévő hagyományos fa parketta bontása nélkül, a meglévő rétegre ráépítve az új laminált padlót a fogadófelület előkészítésével. 1331,89 m2
 A K-2 tervlap pinceszinti alaprajz 11 helyiségének felújítása, falszárítással, előtét fallal, kiszellőztetéssel, új padozat kialakításával, talajvízszivattyú beépítésével. A régi mintázó terem a pincébe kerül.
 Tetőbádogozás, fekvőereszek, függőereszek javítása az épület teljes homlokzatán . A héjazat javítása, sérült cserépelemek cseréje, javítása. (cserép 2330,63 m2 fekvőeresz: 162,51 fm falfedés 162,51 fm)
 Padlásfödém hőszigetelése 20 cm-es vastagságban (kőzetgyapotból) fa palló közlekedő felületek kialakításával pára fékező réteggel. 1060,6 m2
 Jókai utca felőli lépcső felújítása műkő burkolatának felújítása 55,44 m2
 A lift előterében emeletenként 1-1 (1,2. emelet) ablak kibontása a parapetfal elbontása mellett.
 A kémia és biológia termek padlózatcseréje, parketta helyett járólap 144,82 m2
 A főbejárati lépcső és ajtó restaurálása, a két, oldali oszlop talapzatának javítása, cseréje
 Alaprajzi változások: gazdasági blokk átszervezése, tanári, vezetőségi blokk alaprajzi átszervezése (az igazgatóhelyettesi szoba a jelenlegi tanári végén legyen leválasztva egy üvegfallal), rajzterem válaszfalbontásai eredeti teremméret visszaállítása.

Építés éve: 2016-2017

© Kovacsi-Fal Kft. 2003 - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

OLDALTÉRKÉP

  • Szolgáltatásaink
  • Referenciák
  • Híreink
  • Kapcsolat
  • Cégünkről
  • Cookie Szabályzat